Escorxador


El nostre escorxador és un escorxador petit i es sacrifica de forma artesanal, fet amb la finalitat de sacrificar els xais i cabrits que es comercialitzen a la nostre botiga, ja que de sempre, fa mes de cent anys, s’havia fet. Actualment també es serveix a diversos establiments.


L’escorxador està homologat per la Comunitat Europea i autoritzat per sacrificar xais i cabrits al major amb tots els permisos sanitaris i complint les normatives d’higiene, seguretat alimentària, de benestar animal, així com tots els procediments exigits pels programes de traçabilitat de la carn en tot el cicle de producció, des dels ramats fins la seva distribució.


Els veterinaris, que depenen de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, són els encarregats de vetllar pel compliment d’aquestes normatives.


Oferim la millor qualitat del producte, seleccionant els xais que es compren als pastors i tenint cura que els animals no tinguin cap neguit ni estrés, tan pel seu benestar com també perque no afecti a la seva tendresa i al seu sabor.

Donem la màxima seguretat alimentària en la manipulació dels animals en tot el procés de sacrifici i de la comercialització de les canals.